Fay ergert zich aan alles en iedereen

Fay ergert zich aan alles en iedereen

Demi en Fay zijn al de hele dag bezig met de webshop en het feit dat ze hun producten online willen zetten. Uiteindelijk besluiten de twee toch om de kleding online te gooien, ook al is de webshop nog niet helemaal af. De twee hebben er al veel gesprekken over gehad met Cemal en Chipp en zijn lichtelijk geïrriteerd over het feit dat de webshop nog niet af is. Als ze samen achter de computer zitten zegt Fay dat ze zich niet kan concentreren. Dit omdat iedereen bij de computers staat. Sarcastisch laat Johan aan haar weten dat ze dan maar de computer mee moet nemen naar de bistro. ay gaat in op de opmerking van Johan. De twee hebben vervolgens een kleine woordenwisseling, als Baldr hun onderbreekt. Ga gewoon verder met tikken beveelt hij Fay. Fay gaat niet in op deze opmerking en richt haar ogen weer op de computer. Iedereen werkt mij op m’n zenuwen zucht Fay tegen Demi

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *