Johan gaat toch een rechtszaak aanspannen tegen de vrouwen die drank van de bv hebben gedronken

Johan gaat toch een rechtszaak aanspannen tegen de vrouwen die drank van de bv hebben gedronken

Afgelopen avond hebben de vrouwelijke bewoners, na hun terugkomst van het etentje een fles wijn van de bv opengetrokken. Johan was daar totaal niet blij mee. Het werd hem onlangs niet in dank afgenomen dat hij burgers van de bv at. Johab kreeg door zijn actie zelfs een rechtszaak aan zijn broek hangen. Voor Johan geldt gelijke monniken, gelijke kappen, en om die reden wil hij nu zelf ook een rechtszaak aanspannen tegen de vrouwen die hebben gedronken. Met pen en papier in de aanslag gaat hij bij alle vrouwen langs met dezelfde vraag of ze gisteren drank hebben genuttigd. Billy en Demi, van wie Johab het al wist, worden direct door hem op de lijst gezet. Ook Linda die naar eigen zeggen maar één slokje heeft genomen wordt opgeschreven. Volgens Linda zijn er ook een aantal mannen die het verdienen om voor de rechter te verschijnen. Onder meer Senna en Baldr hebben bijvoorbeeld bier gedronken. Johan ziet daar weinig in, die drank was mee begroot voor de Ladies Night. Ook enkele andere vrouwen worden door Johan genoteerd. Hij laat het hier duidelijk niet bij zitten. Wordt vervolgd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *