Johan heeft het helemaal gehad en heeft besloten Utopia te verlaten?!

Johan heeft het helemaal gehad en heeft besloten Utopia te verlaten?!

Afgelopen avond besluit Billy het gesprek met Johan aan te gaan. Ze merkt namelijk dat hij geïrriteerd is en vraagt wat hij aan het doen is. Ik ben de tafel aan het schoonmaken antwoordt Johan nors. Ga hier zo eten en daarna naar bed voegt hij eraan toe. Je bent er helemaal zat van, hè?” reageert Billy vervolgens. Johan antwoordt vervolgens dat hij een beslissing heeft gemaakt. Je gaat naar huis vraagt Billy hem. Ja antwoordt Johan, ben er helemaal klaar mee! Ik heb er geen zin meer in en loop de laatste tijd te veel op mijn tenen legt hij verder uit. Ik meen het echt benadrukt hij. Als Billy vraagt wat de reden ervan is krijgt ze enkel daarom te horen. Zal Johan vandaag zijn vertrek aankondigen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *