Cemal en Linda bespreken de aangespannen rechtzaak

Cemal en Linda bespreken de aangespannen rechtzaak

De rechtszaak die Johan, Jacco en Chipp hebben aangespannen houdt de bewoners bezig. Rechter Linda besluit afgelopen avond verhaal te halen bij Cemal hierover. Johan beweert dat de mannen allemaal vier munten hebben gekregen om drank uit de bar te nuttigen. Dit is volgens Cemal absoluut niet het geval. En voegt eraan toe dat hij niemand munten heeft gegeven. Volgens mij gaat het hem niet om het drinken maar meer om de gedragsverandering die er bij een aantal mensen was die avond reageert Linda. Daarna vertelt ze dat ze van plan is om elke bewoner te spreken over deze zaak. Wel zegt ze dat Johan een punt heeft en er niet van de BV gedronken mag worden maar ze vindt het jammer dat hij over de munten heeft gelogen. Het gaat hem om het principe denkt Cemal op zijn beurt. Billy heeft volgens Cemal al aangegeven dat ze naar de bekeuringen moeten kijken en ze ze wellicht allemaal van tafel moeten vegen. Wordt vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *