De caravan van Bas wordt vandaag opgehaald

De caravan van Bas wordt vandaag opgehaald

Dag 1390 is alweer aangebroken in Utopia. Johan verblijft nog altijd in Utopia of gaat dat vandaag nog veranderen? We houden het in de gaten! Vandaag is het een goede dag voor Beau. Gisteren ontving ze al een mail van een koper die interesse heeft in de caravan van oud Utopia bewoner Bas. En vandaag wordt de caravan opgehaald. Toch laat ze de caravan, waar zij zoveel herinneringen bij heeft niet zomaar de poort uit rijden. Ze wil graag dat alle bewoners iets schrijven op de deur van de caravan. Als een soort extraatje voor de koper maar ook als symbolisch afscheid voor de Utopianen. Het geld komt overigens ten goede voor de B&B.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *