René wil opgesloten worden met droog brood en water

René wil opgesloten worden met droog brood en water

René wil een statement maken en verzint een “toneelspel” om de groep aan het denken te zetten. Hij vraagt aan Johan of hij verkleed rechter wil spelen op het podium. Ook voor Baldr heeft René een rol in gedachte. Hij ziet Baldr namelijk wel zitten als pakketwachter uitgerust met knuppel. Dan kom ik in mijn boevenpak aangelopen met mijn handboeien om. Je mag me zelfs slaan voegt hij eraan toe. Baldr zelf ziet het plan niet zo zitten. Jij wilt zeker dat ik de poort straks uit vlieg reageert hij met een lach. René laat weten serieus te zijn en voegt eraan toe dat hij opgesloten wil worden met droog brood en water. Johan en Baldr zijn verbaasd van wat ze horen. En René benadrukt dat de mannen streng voor hem moeten zijn dat hij dan alleen maar gaat huilen. Met oog op de rechtszaak die Johan wil aanspannen tegen de bewoners die alcohol gedronken hebben van de bv tijdens Ladies Night, zegt René dat ze dan een statement kunnen maken. Zonder met de plannen in te stemmen lopen Johan en Baldr weg van het gesprek met René. Wat dit te betekenen heeft voor het voorstel van René is niet duidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *