De meneer die Bas zijn caravan wilde kopen komt niet opdagen

De meneer die Bas zijn caravan wilde kopen komt niet opdagen

Vandaag zou de caravan van Bas om 10:00 uur opgehaald worden maar de koper is nergens te bekennen. Beau begint zich toch wel zorgen te maken, Dadelijk komt hij niet meer zegt ze tegen Linda en Madilia. Vervolgens probeert ze de koper te bellen maar het lijkt alsof haar belletje keer op keer wordt weggedrukt. Geen gehoor zegt Beau dan ook wanneer ze Romy, Demi en Fay tegen het lijf loopt. Nee roept Romy geschokt uit. Misschien staat er wel file voegt ze eraan toe. Het zal niet de eerste keer zijn dat een koper niet is komen opdagen maar raar vindt Beau het wel. Hij was zo enthousiast gisteren. Ik denk dat we ons er bij neer moeten leggen dat hij niet meer komt reageert Romy teleurgesteld. Een uur nadat de koper had moeten komen opdagen geeft Beau het ook op. En legt de telefoon bij Jacco en zegt mocht de meneer nog bellen ik ben sporten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *