Baldr had te diep in het glaasje gekeken en lag bij Linda in bed

Baldr had te diep in het glaasje gekeken en lag bij Linda in bed

Baldr heeft afgelopen nacht veel losgemaakt bij Linda en Madilia. De twee vertellen wat er vannacht gebeurde terwijl Beau lachend meeluistert. Hij was aangeschoten vertelt Madilia lachend. Waardoor de nieuweling in de nacht bij Linda in bed heeft gelegen. Ook ging hij voordat iedereen naar bed ging nog even salsadansen met Madilia. Wat Linda het grappigste vond, was het uitdagende gedrag van hem. Ik sla je zo op je kont hè zei Baldr terwijl hij naast Linda lag. Zodra Linda dit Beau vertelt, Beau in de lach. Madilia komt met het idee om een foto van Linda boven het bed van Baldr te plakken. De dames zijn enthousiast en besluiten dit te gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *