Johan en René uiten hun irritaties over de tweeling

Johan en René uiten hun irritaties over de tweeling

Johan en René zijn druk bezig met het vernieuwen van de bar en de keukentafel. Terwijl de twee een korte pauze nemen uiten ze bij elkaar de frustraties over de tweeling Demi en Fay. Er is een felle discussie geweest tussen René, Johan en de tweeling. De mannen hadden meer ruimte nodig dan verwacht, daarom hebben ze wat spullen in de winkel van Demi en Fay gezet. Dit ging niet zomaar. Dit hadden wij in de bouwschuur moeten doen snauwt Demi.  Johan is pislink en legt aan René uit waarom. Er komt verdomme geen hond hier voor die shop zucht hij.  Toch lukt het René om Johan rustig te krijgen. Na de pauze gaan de twee rustig door met de vernieuwingen in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *