Chipp ontvangt zijn vriendengroep in Utopia

Chipp ontvangt zijn vriendengroep in Utopia

Chipp krijgt vandaag bezoek van zijn vrienden in Utopia. Het is een flinke groep die even langs komt. Chipp stond het groepje al ruim van te voren op te wachten.  Blijkbaar heeft Chipp een soort lokroep met zijn vrienden, aangezien hij constant een soort riedeltje fluit. Zodra de poort open gaat wordt zijn lokroep beantwoordt en fluiten zijn vrienden enthousiast terug. Wat is ‘ie gegroeid hè? grapt één van zijn vrienden. De groep is extreem blij om weer herenigd te zijn en dat is te horen. De vrienden van Chipp besluiten zich voor te stellen aan de andere bewoners. Zodra iedereen zich voor heeft gesteld besluit Chipp zijn vrienden mee te nemen naar zijn slaapplek. Speciaal voor de gelegenheid heeft Chipp een aantal biertjes besteld en proosten ze daar met zijn allen. Chipp zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *