Rechter Linda legt alle vrouwen die van Utopia bv gedronken hebben een boete op

Rechter Linda legt alle vrouwen die van Utopia bv gedronken hebben een boete op

Nadat er een hoop discussies waren over het drankgebruik na de Ladies Night, besluiten de bewoners een spoed centraal te houden. Rechter Linda begint het centraal direct met de boetes die uitgekeerd gaan worden aan alle beschuldigde. Opvallend is dat alleen Madilia, Fay en Beau geen drank hebben gedronken van de bv en dus ook geen boete krijgen. De rest van de bewoners zullen een boete van 25 euro krijgen, waaronder Linda zelf. Romy wil het vervolgens hebben over een oplossing. Ze wil voortaan na elk evenement een borrel houden. Zodat er alleen gedronken wordt van de bv op afgesproken tijden. Hierop wordt niet erg enthousiast gereageerd. Terwijl Romy dit idee vertelt praat Billy door haar verhaal heen. We moeten gaan leven zoals iedereen zelf wil. Geen regels, alles zelf bepalen en zien bij wie het misgaat zegt ze hardop. Ook bij Billy zijn de omzittende bewoners niet te spreken over het nieuwe plan. De vrouwen geven op en blijven bij het oude plan. Er wordt niet gedronken van de bv benadrukt Linda voor het centraal ten einde komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *