Cemal vindt de doorgezaagde tafel doodzonde

Cemal vindt de doorgezaagde tafel doodzonde

Ongeveer een week geleden heeft Johan de grote tafel uit de loods doormidden gezaagd. Voorheen was de tafel niet te tillen en veel te breed. Johan heeft van de gigantische tafel daarom twee nieuwe tafels gemaakt. Toch kan Cemal er niet aan wennen. Ik vind het doodzonde laat hij vandaag dan ook weten. Het is zo’n 2000 euro wat je doormidden zaagt voegt eraan toe. Ook is hij van mening dat ze de tafel nu nooit meer kunnen verkopen en hem net zo goed weg kunnen gooien. Baldr die Cemal zijn geklaag aanhoort heeft er minder problemen mee. En zegt dat hij  de tafel voorheen lomp vond en niet te dragen. De tafel is nu prima af te werken is tot twee mooie tafels benadrukt hij. Dit geeft Cemal hoop en vraagt René  of hij er nog iets moois van kan maken. René antwoordt dat dit geen probleem moet zijn en dat hij er straks even naar zal kijken. Wat er ook gebeurt Cemal, altijd blijven lachen sluit Baldr het gesprek positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *