Chipp neemt afscheid van zijn vrienden

Chipp neemt afscheid van zijn vrienden

Na een leuke middag voor Chipp, komt er toch echt een einde aan zijn bezoek. Na een hoop gelach en lol maken verlaten de jongens de loods. Terwijl de Chipp afscheid neemt van zijn vrienden, maakt Billy een foto van alle mannen bij elkaar. Demi en Fay besluiten om er snel bij te springen en ook op de foto te gaan. Doei bitches zucht Chipp. En geeft zijn vrienden een knuffel en daarna lopen ze de poort uit. Dit is echt een gemengd gevoel zegt Chipp tegen de tweeling. Tijdens de loop terug naar de loods, deelt Chipp alle verhalen die zijn vrienden hem verteld hebben, waar Demi en Fay met grote ogen naar luisteren. Het was een geslaagde dag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *