Is er wel toestemming gegeven voor de werkzaamheden aan de bar?

Is er wel toestemming gegeven voor de werkzaamheden aan de bar?

Linda, Beau, Madilia en Romy bespreken het werk van de mannen. Ze zijn vandaag druk bezig geweest met het verbouwen van de bar. Achteraf bedenken de vrouwen zich dat zij hier helemaal niets vanaf weten. Ik wist niet dat er een nieuwe zou komen merkt Linda op. Beau en Madilia zijn het hiermee eens. Ik hoorde het ook pas laatst voegt Romy er nog aan toe. Maar ze kan er wel om lachen dit omdat het eigenlijk gek is dat zij er niet vanaf wisten. Daar gaan we weer, het wordt gewoon gedaan gaat Linda  gefrustreerd verder. Ook Beau is wel een beetje verbaast. Er moet toch iemand van finance goedkeuring geven voegt ze eraan toe. De eerdere frustratie over de rechtszaak van vandaag komt er bij de vrouwen een beetje uit. Ik vind het wel typisch dat we een nieuwe bar krijgen zonder dat iemand het weet wordt er verder nog gezegd. Ook Linda stoort zich enorm aan de actie en besluit dat zij voortaan ook zomaar dingen gaan doen die geld kosten. Bijzonder hoor sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *