Een aantal bewoners ontdekken een onbekende drankvoorraad

Een aantal bewoners ontdekken een onbekende drankvoorraad

Het drinken van alcohol uit Utopia bv, is de laatste dagen een pittig onderwerp van discussie. Linda en Madilia hebben het er veel over gehad. Ook Johan en Jacco konden het niet loslaten en bleven erover beginnen. Demi, Fay en Chipp hebben het afgelopen avond besproken terwijl ze gezellig aan het kletsen waren in bed en ook Senna heeft hier al een discussie over gehad. Het houdt de bewoners dus enorm bezig.

Afgelopen avond besloten een aantal mannen na al het harde werken dat ze wel een biertje hebben verdiend. Juist door al het gedoe, vindt Johan het een goede manier om dwars te zitten. Terwijl de laatste dingen aan de bar worden gedaan, kletst hij gezellig met de gasten onder genot van een pilsje. De mannen hebben een voorraad alcohol gevonden in de bar, waar de bewoners niet van op de hoogte waren. Lekker hoor, een koud pilsje zegt hij extra hard. De mannen bespreken de discussie nogmaals. Maar er is ook een voorraad van ik weet niet wat reageert Senna als hij de bar uitruimt.  Ja bizar he? antwoordt Johan. En dan zeuren als er één flessie wordt gepakt voegt hij eraan toe terwijl hij nog een slok neemt. Later schuiven er meer bewoners aan met een glas wijn of een koud biertje. Het is een gezellige bijeenkomst met de gasten. Voor nu lijkt het even geen probleem te zijn en samen bespreekt de groep een nieuwe oplossing. Linda is wel afwezig, hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Wil at 09:29

  Drank drank en ordinaire sex praatjes enz dat is nu utopia
  Als dit zo doorgaat kijkt er geen hond meer naar,
  Johan is de grootste aanstichter,
  die mag wieberren samen met billy
  Die is ook alleen maar op aex uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *