Komen Billy en Johan de nacht netjes door?

Komen Billy en Johan de nacht netjes door?

Er zijn B&B gasten in Utopia, zij hebben het penthouse gehuurd met als gevolg dat Billy daarom bij Johan gaat slapen. Dit werd afgelopen avond natuurlijk flink besproken in de groep. Ook Johan en Billy hadden het er zelf nog over. Volgens mij zitten ze vanavond op te letten, omdat we samen slapen begint Billy het gesprek met Johan. Daarom gaan we niet tegen elkaar aanliggen snauwt Johan terug. En voegt eraan toe dat hij denkt dat iedereen hoopt dat hij zich vergrijpt aan haar maar volgens hem gaat dit niet gebeuren. Billy moet lachen en blijft naar hem kijken. Al maak je een schijnbeweging, dan ben je de lul Bil raast Johan verder. Ik sla je voor je harses, hoor voegt hij eraan toe. Kunnen de twee de nacht netjes doorkomen? We komen er vast op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *