Zou Chipp iets kunnen hebben met Beau?

Zou Chipp iets kunnen hebben met Beau?

Wat gebeurde afgelopen avond nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De avond verliep gezellig,  met de drankjes van de eerder ontdekte voorraad zitten ze met zijn alle op de bank. Ook de gasten van de B&B zijn van de partij. Kaarsjes, hapjes en heel veel grapjes maken het een fijne avond in de mini samenleving. Fay en Chipp hebben het een beetje ongemakkelijk gemaakt. De twee hebben besproken of Chipp iets zou willen hebben met Beau, wat hij niet ondenkbaar vond. Fay vond het toch een beetje raar. Dit omdat Beau eerder wel erg dicht bij Chipp wilde zitten. Ze heeft het nagevraagd maar Beau antwoordde dat ze gewoon goede matties zijn.  Fay kon zich daarna geen zorgen meer maken. Verder is Johan nog lang bezig met zijn bar. Hij klust maar door, onder het genot van een biertje. Het was even schrikken toen er een computer uitviel door zijn acties maar ook dit heeft hij gauw weer opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *