Johan heeft door het logeerpartijtje met Billy slecht geslapen

Johan heeft door het logeerpartijtje met Billy slecht geslapen

Vannacht sliep Billy bij Johan in de boot. Iets voor half tien komt hij de loods inlopen. Op dat moment zitten Beau, Cemal en Romy gezellig met de B&B gasten te ontbijten. Johan zet koffie als Romy hem vraagt of hij goed geslapen heeft. Nee antwoordt Johan ietwat kortaf . Romy kijkt hem verbaasd aan en vraagt waarom. Wat een ellendeling. Snurken, alles doet ze. Lijkt wel een vent gaat Johan gefrustreerd verder. De rest kan hier wel om lachen. Johan was naar eigen zeggen al om zeven uur wakker. Billy is inmiddels ook wakker. Heb je haar nog goed uit elkaar getrokken vraagt Romy lacherig. Ik heb haar niet aangeraakt en zij mij ook niet. Dat heb ik haar verboden reageert Johan. Wel vertelt hij dat het best gezellig was, de twee gingen pas rond twee uur slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *