Jacco geeft Baldr en Senna advies over de volgende stemronde

Jacco geeft Baldr en Senna advies over de volgende stemronde

Baldr, Jacco en Senna staan te kletsen bij de bar, die Johan aan het verbouwen is. Ze beginnen over de  stemmingen in Utopia. Baldr vertelt dat je slechts 50% in eigen handen hebt en over de andere helft heb je geen invloed. Senna vindt dat er voor sommige dingen ook goede timing nodig is. Het is maar net wanneer je wat doet. Als je iemand uitscheldt vlak na de stemmingen, zijn ze dat bij de volgende alweer vergeten. Als je dat vlak voor de stemmingen doet, dan ben je de lul voegt hij eraan toe. Baldr vindt het op zijn beurt allemaal maar moeilijk en maakt zich nu al druk over de volgende stemronde. Senna weet op zijn beurt op wie hij gaat stemmen. Dat wist ik al toen ik erin kwam voegt hij eraan toe. Jacco waarschuwt de twee alvast dat bepaalde mensen ineens heel lief zullen doen vlak voor de stemmingen. Ik ben er al eens eerder ingetrapt. Altijd op je eigen gevoel afgaan voegt hij er als advies nog aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *