Billy is overtuigd dat Johan haar niet meer leuk vindt

Billy is overtuigd dat Johan haar niet meer leuk vindt

Nadat Cemal en Romy van Johan hebben gehoord hoe zijn nacht met Billy was, besluiten Cemal en Romy Billy op te halen uit de boot. In geuren en kleuren vertelt Romy vervolgens aan haar wat Johan over haar heeft gezegd. Billy kan hier wel om lachen. Met geen vinger heeft hij me aangeraakt, daar was ik al chagrijnig over. Nu kan die al helemaal de tyfus krijgen grapt ze. Romy geeft daarna eerlijk toe dat ze wel had verwacht dat er iets zou gebeuren tussen Billy en Johan. Ik ben achter één ding gekomen, hij vindt me niet leuk. Anders doe je toch wel iets gaat Billy verder. Hier moeten Cemal en Romy haar gelijk in geven. Het drietal begrijpt er niets van. Ik durfde het zelf ook niet, ik was ook een schijtluis sluit Billy het onderwerp af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. rick at 11:10

    billy als je iemand leuk vindt hoef je niet meteen sex te hebben . Je kan elkaar aardig vinden als gewoon vrienden maar dat kan jij denk ik niet !? ik heb hele leuke vriendinnen maar dat wil nog niet zeggen dat ik sex met ze MOET hebben , zegt eigenlijk hoe goedkoop jij bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *