René spreekt José aan over de boekhouding van Utopia bv

René spreekt José aan over de boekhouding van Utopia bv

René werkt José op haar zenuwen.

Een tijdje terug hebben José en Linda de financiën van René overgenomen. Het lijkt erop dat ze het helemaal onder controle hebben maar René denkt hier anders over. Hij gaat dan ook aan de slag met de financiën en merkt hij dat er een aantal dingen mis zijn gegaan. Hij besluit José hiermee te confronteren. José voelt zich duidelijk aangevallen en gaat tegen René zijn beschuldigingen in. Je doet alsof ik alles aan het verkloten ben voegt ze er geïrriteerd aan toe. René probeert haar gerust te stellen en zegt haar dat hij haar niet probeert aan te vallen. José neemt plaats naast René, die  vervolgens rustig aan haar laat zien wat hij bedoelt. Het lukt José niet om kalm te worden. Ze vindt dat René haar beschuldigd van fouten die ze niet heeft gemaakt. Ze staat op en laat aan René weten dat ze even te kwaad is om te praten. Wat later komt ze terug om het gesprek af te maken. Hoewel ze rustig beginnen te praten, wordt het José uiteindelijk toch te veel. De tranen springen in haar ogen en ze blijft boos op René. Bemoei je er gewoon niet mee, maf roept ze kwaad. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *