Romy wil meer eerlijkheid in de groep

Romy wil meer eerlijkheid in de groep

Gisteren was er weer een rechtszaak, Johan klaagde namelijk een aantal vrouwelijke bewoners aan voor het pakken van wijn van de bv. Romy stelde tijdens de zaak voor om voortaan na elk evenement te borrelen met z’n allen maar dit idee werd al snel afgekeurd. Op deze nieuwe dag praat ze er met Beau en Billy  over. Het valt Romy op dat iedereen altijd zich fel uitspreekt tegen het drinken van de bv maar dat sommigen eigenlijk het wel fijn zouden vinden als ze af en toe iets van de bv mogen drinken. Ze begrijpt niet waarom deze bewoners dit niet eerlijk aan de groep laten weten. Pas dan kan er een passende oplossing gevonden worden. Beau en Billy begrijpen wat Romy bedoelt en zijn het met haar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *