René doet liever weer de boekhouding, anders gaat het fout

René doet liever weer de boekhouding, anders gaat het fout

Tijdens de felle discussie tussen José en René over de boekhouding van Utopia bv probeerde Cemal al te bemiddelen, wat hem niet echt lukte. Nadat José boos is weggelopen lucht René zijn hart bij hem. René laat wetem dat hij het gevoel heeft dat er veel fout gaat. Dan doe ik het liever zelf, het klopt niet benadrukt hij. En vindt het duidelijk zonde en benadrukt dat hij een grote slag heeft gemaakt met het op orde maken van de financiën, toen zij deze nog beheerden. Cemal adviseert René om met José te praten. Jullie moeten samen tot een oplossing komen vervolgd hij wijs. René knikt instemmend. Toch kan hij het niet laten om nog iets erover te zeggen. Hij zegt dat hij geen begrip heeft voor José haar reactie en vindt het maar overdreven. Ze ziet het meteen als een aanval, dat vind ik heel apart zegt hij met opgetrokken wenkbrauwen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *