José vindt dat René zijn beschuldigingen nergens op gebaseerd zijn

José vindt dat René zijn beschuldigingen nergens op gebaseerd zijn

Terwijl René advies krijgt van Cemal, biedt Madilia José in de keuken een schouder om op te huilen. José doet emotioneel haar verhaal en vertelt aan Madilia wat René allemaal heeft gezegd. Madilia reageert verbaasd en zegt dat René zelf genoeg fouten heeft gemaakt. Dit vindt José dus ook en daarbij verzekert ze dat ze zelf helemaal geen fouten heeft gemaakt. René zijn beschuldigingen zijn volgens haar nergens op gebaseerd. Ik ben pisnijdig benadrukt ze verder. Madilia hoort het allemaal aan en adviseert José om het los te laten. Al snel sluiten Billy en Linda zich aan bij het gesprek. Allemaal zijn ze het erover eens dat René zich nog veel te veel bemoeit met de financiën. Billy merkt op dat ze het werk van José wel waardeert. Ze is José en Linda dankbaar dat zij deze lastige taak op zich nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *