Billy is lichtelijk teleurgesteld In Johan

Billy is lichtelijk teleurgesteld In Johan

Natuurlijk zijn alle bewoners benieuwd naar hoe Billy en Johan hun nacht samen hebben ervaren. Nadat Johan al overhoord is en Billy alles al aan Cemal en Romy heeft verteld, vraagt Madilia aan Billy hoe ze het heeft gehad. Billy vertelt dat het niet leuk was. Het was de meest onromantische avond ooit benadrukt ze. Madilia kan het niet geloven en vol verbazing vraagt ze of de twee elkaar ook niet hebben aangeraakt. Billy antwoordt dat dit ook niet is gebeurd. Ik denk dat die kerel tot op het bot een hekel aan me heeft voegt ze er zuchtend aan toe. Het lijkt erop dat Billy het ergens ook wel jammer vindt en ze moet eerlijk toegeven dat ze er wel op in was gegaan als Johan iets had geprobeerd. Maar nu er niets is gebeurd, gaat er ook niks meer gebeuren, vertelt ze verder. Nu is het klaar. Dit was z’n enige kans en z’n laatste kans zegt ze stellig aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. rick at 10:59

    Ik zou het ook niet gedaan hebben Harry !! Dat heeft niets meet haan gedrag te maken maar meer met zelf respect , Ik zou me vreselijk goedkoop en VIES vinden als ik met zo’n “vrouw” naar bent ga . Billy denk dat alle kerels haar willen bah bah denk maar aan jezelfrespect als je weer buiten staat gadverdamme

  2. Harry at 09:06

    Johan durft niet, voor het oog is hij een grote haan, maar als er zich een kans voordoet, dan is het niet meer dan een kuikentje. Toch wel zielig.

  3. Ron de Weijze at 15:37

    Billy vlindert heen en weer hebben we gezien, ook al wil zij commitment. Zo is Johan niet. Hij wil zijn opties openhouden, Madilia, Beau en Demi bijvoorbeeld, of de (wilde, jonge, vrije) dames van Ladies Night. Dus committeren zit er niet in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *