René is ervan overtuigd dat José de boekhouding niet leuk vindt om te doen

René is ervan overtuigd dat José de boekhouding niet leuk vindt om te doen

Nadat Madilia José heeft getroost, stapt Madilia op René af voor een gesprek. Ze vraagt aan hem wat er is misgegaan tijdens het gesprek tussen hem en José. René laat weten dan hij dat ook niet precies weet en vindt het gek dat José zo snel in de verdediging schoot. Hij vertelt vervolgens dat hij de laatste tijd het gevoel had dat het niet goed ging met de financiën en besloot daarom het te controleren, al snel merkte hij op dat José veel steken had laten vallen. Ik heb het gevoel alsof José de financiën helemaal niet leuk vindt om te doen. Het is niet haar ding legt hij verder uit. Madilia luistert aandachtig naar wat René allemaal te zeggen heeft. De twee zijn het erover eens dat de taak misschien iets meer geschikt is voor Linda en dat zij het prima in haar eentje kan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *