Chipp is het ermee eens dat er af en toe van de bv gedronken mag worden

Chipp is het ermee eens dat er af en toe van de bv gedronken mag worden

Vandaag heeft Romy het al over eerlijkheid in het  gehad. En in de middag wil Chipp haar even spreken in de bistro. Hij was niet bij het spoed centraal van gisteren maar hoort nu al verschillende verhalen waaruit blijkt dat niet iedereen het eens was met de uiteindelijke beslissing dat niemand drank mag drinken en van de bv mag pakken. Chipp en Romy liggen duidelijk op één lijn. Romy staat nog steeds achter haar idee om na elk evenement een borreltje met iedereen te doen, al helemaal nu er goede sloten op de bar worden aangebracht. Daarbij zorgt een borrel ervoor dat het gezellig blijft in de groep. Chipp sluit zich hierbij aan en vindt dat de bewoners ook af en toe van de bv mogen drinken, aangezien iedereen meehelpt om geld in de bv te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 23:17

    toch wel triest dat een borrel erbij voor gezelligheid moet zorgen, wat meestal niet het geval is. we hebben al diverse keren gezien dat sommige wel heel vervelend worden als ze een borreltje op hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *