Chipp heeft video opnames van Ladies night en gaat deze later vandaag presenteren

Chipp heeft video opnames van Ladies night en gaat deze later vandaag presenteren

Het veelbesproken evenement Ladies Night heeft een paar dagen terug voor een grote ruzie gezorgd tussen Cemal en Romy. Dit omdat er tijdens het evenement slagroom van Cemal zijn lichaam is afgelikt. De twee hebben het uitgepraat en alles is weer goed. Tijdens die bewuste avond stond er een camera van Demi en Fay die alles heeft gefilmd. Chipp had hier de controle over en heeft besloten om van de beelden een video te maken. Deze video wil hij aan de groep laten zien. Om niet weer ruzie te krijgen en omdat het een afgesloten onderwerp is, hebben Cemal en Romy besloten om de video niet te bekijken. Ze zullen dus niet bij de presentatie aanwezig zijn. In de bistro legt Romy aan Chipp uit waarom ze er niet bij wil zijn. Chipp begrijpt Romy maar legt aan haar uit dat er niet veel aan de hand is. Het slagroomlikken viel volgens hem allemaal wel mee en hij adviseert Romy om er niet te veel op door te denken. Hoewel dit Romy lijkt gerust te stellen, houdt ze zich toch nog bij het oude plan om niet bij de video presentatie aanwezig te zijn.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *