Romy en Cemal hoeven de stiekem gefilmde beelden van Ladies Night niet te zien

Romy en Cemal hoeven de stiekem gefilmde beelden van Ladies Night niet te zien

Romy en Cemal hebben in goed overleg besproken de videobeelden van Ladies Night, die stiekem zijn gemaakt niet te bekijken. Volgens Romy hebben ze avond al uitgebreid doorgenomen en het is volgens haar dan ook niet nodig de beelden te zien. Dit kan alleen maar voor een nieuwe ruzie zorgen. Als de beamer in de woonkamer wordt klaargezet is het voor Romy en Cemal tijd om de loods te verlaten. Samen lopen ze naar buiten. Romy vraagt Cemal of hij de video echt niet wil zien. Eigenlijk wil ik het wel zien  maar ik heb met jou afgesproken het niet te doen antwoordt Cemal eerlijk. Romy drukt hem op het hart dat hij moet doen wat hij zelf wil maar Cemal maakt de keuze om bij Romy te blijven. Iets wat door Romy zeer positief wordt opgevat. De twee besluiten te koeien te verzorgen terwijl in de loods wordt teruggeblikt op de veelbesproken Ladies Night. Zo lijkt het een rustige avond te blijven in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 21:01

    Helemaal mee eens… cemal moet wat meer ballen krijgen, het is net haar schoothondje die alleen ja en amen mag zéggen. Zij mag en doet alles maar oh we als hij iets doet. Jammer dat er geen stiekeme beelden zijn van toen ze met het vriendje van Billy had gezoend en achteraf gewoon afloog. Of toen ze cemal dumpte toen ruud binnenkwam en ze kans dacht temaken. Helaas cemal je bent echt te soft…

  2. joke gotte at 18:43

    Wat een zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzielige van Romy en Cemal hij is toch echt een mietje dat je je zo laat commanderen door jaloerse kinderlijke Romy .Zag vandaag beelden van Romy en Senna dat was niet mis,zij daagt Senna constant uit en maakt toch ,rare opmerkingen.Als cemal dat doet is er ruzie in de tent,en ik vindt dat van Romy gewoon smerig uit haar grote b.k. Dom als dommer kan ze niet worden walgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *