Hoe verliep de videopresentatie van de stiekeme opnames die tijdens Ladies Night gemaakt zijn?

Hoe verliep de videopresentatie van de stiekeme opnames die tijdens Ladies Night gemaakt zijn?

Afgelopen avond hebben de bewoners, behalve Romy en Cemal de videopresentatie van het evenement Ladies Night bekeken. Er zijn namelijk stiekem video opnames gemaakt. Hoe verliep deze presentatie? Dat lees je hier terug.

De groep kijkt aandachtig naar de video. Als eerste komt de paaldans act van Gabriëlla in beeld. Hier hebben zowel de vrouwen als de mannen alleen maar positieve woorden voor over. Dan zijn ook de acts van de mannelijke bewoners te zien. Er wordt veel gelachen en er hangt een ontspannen sfeer. Ik vind het reuze meevallen laat Billy op een gegeven moment weten terwijl op het scherm is te zien hoe de mannen hun dans act opvoeren. Ook de andere vrouwelijke bewoners zijn het hiermee eens. Het is gewoon schattig voegt Billy eraan toe. Als de video is afgelopen klinkt er groot applaus. Het is de vrouwen, tegen hun verwachtingen in enorm meegevallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *