Billy wordt gek van Johan en geeft haar grens aan

Billy wordt gek van Johan en geeft haar grens aan

Johan en Billy hebben samen in de boot geslapen. Tot Billy haar grote verbazing heeft Johan op geen enkele manier geprobeerd om nader tot elkaar te komen. Gisteren liet Billy meerdere malen doorschemeren dat ze niet begrijpt dat hij geen initiatief heeft genomen. Hij durft gewoon niet concludeert ze uiteindelijk bij Romy. Toch frustreert het Billy enorm en ze gaf dan ook aan dat vannacht Johan zijn enige kans was. Daarom heeft Billy besloten een stap terug te doen. Volgens haar en Romy zal Johan dan vanzelf weer toenadering zoeken. Maar toch blijven de twee om elkaar heen draaien, tot ergernis van Billy. Na het bekijken van de beelden van de Ladies Night wordt het haar te veel. Johan zoekt haar op en dolt met haar zoals hij dit wel vaker doet. Als Johan haar aanraakt roept Billy dat hij moet kappen. Ik weet echt niet wat ik met je aan moet legt ze verder uit. Maar Johan houdt niet meteen op. En dat maakt Billy bozer. Je maakt me gek laat ze hem weten. Dit is de limiet benadrukt ze. Johan antwoordt dat hij dan ook niet meer met haar zal praten. Dit frustreert Billy alleen nog maar meer en boos loopt ze weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 10:14

    Eindelijk verstandig Johan dat mens spoort niet .ze zit in de verkeerde kliniek het wordt tijd dat haar hersens eens nagekeken worden 36jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *