José weet honderd procent zeker dat ze geen fouten in de boekhouding heeft gemaakt

José weet honderd procent zeker dat ze geen fouten in de boekhouding heeft gemaakt

Afgelopen avond hebben de bewoners uit Utopia weer een salsa les gehad. Na deze dansles besluiten José en René nog eens te praten over de financiën. Gisteren hadden de twee er nogal mot over.

Volgens René had José een potje van de boekhouding gemaakt en volgens José vertelde René klinkklare onzin. René wil daar nog eens een gesprek over aangaan. Volgens hem heeft José het gesprek dat eerder plaatsvond veel te persoonlijk opgevat. José vindt op haar beurt dat ze vals beschuldigd werd. Maar ik heb het niet zo bedoeld reageert René. De twee belanden in lang gesprek waarin René zijn kant van het verhaal vertelt en José haar kant. Ze heeft het gevoel dat René zijn stress op haar heeft afgereageerd. Ik heb geen fouten gemaakt, gewoon niet benadrukt ze verder. De twee worden het maar niet met elkaar eens en vooral José blijft op haar strepen staan. René praat op een rustige manier op haar in en probeert uit te leggen dat de situatie uit de hand is gelopen door een opstapeling van meerdere factoren. Maar José is op zijn zachts gezegd niet blij. Ze voelt zich niet gewaardeerd en de twee praten nog lang door over de kwestie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *