Chipp wil de bv splitsen en zorgen dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geld en spullen

Chipp wil de bv splitsen en zorgen dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geld en spullen

Vlak voordat het centraal van vandaag begint, waar we zo uiteraard over schrijven wil Chipp Beau even spreken. Chipp speelt al langer met een gedachte in en al een paar keer heeft hij het hierover met Beau gehad. Sinds een paar dagen schrijft hij zijn ideeën op en probeert hij zijn plan uit te werken. Chipp wil graag de bv splitsen en ervoor zorgen dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geld en spullen. Hij wil graag Beau bij het plan te betrekken, die op haar beurt graag mee wil denken. Net als Chipp vindt ze dat het huidige verdelingssysteem niet goed werkt. Chipp laat weten dat hij ook Demi, Fay en José erbij wil betrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *