Johan boos omdat hij weer een boete krijgt

Johan boos omdat hij weer een boete krijgt

Tijdens het centraal van vandaag, waar we zo uiteraard nog over schrijven heeft Johan van de hele groep een boete gekregen. Dit omdat hij materialen heeft besteld voor de bar zonder dit te overleggen. Het verhaal ligt volgens hem nogal anders, omdat ook Jacco, René, Baldr en Cemal mee hebben beslist over de materialen die Johan besteld heeft. Tijdens het centraal is Johan dan ook boos weggelopen, omdat hij nauwelijks bijval kreeg van de rest. Na het centraal krijgt dit verhaal uiteraard nog een vervolg. Met Jacco praat Johan na over wat er zojuist allemaal gezegd is. Ik ben helemaal in de war laat hij weten. En vertelt Jacco dat hij zijn oren niet geloofde. En Cemal, hij is ook een rat gaat hij verder. Als Jacco vraagt waarom, legt Johan uit dat Cemal tijdens het centraal vóór een boete stemde, terwijl hij vorige week heeft ingestemd met de inkoop van de materialen. Jacco kan de frustratie van Johan maar al te goed begrijpen. Het gaat hier alleen nog maar om straffen zucht hij. Johan zegt zich er niet te veel van aan te trekken. Ze doen maar, maar dan is die bar dus wel van mij vervolgd hij met een knipoog tegen Jacco.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *