Baldr is vanaf vandaag verantwoordelijk over het kantoor

Baldr is vanaf vandaag verantwoordelijk over het kantoor

Na het centraal van vandaag waar we zo nog over schrijven raakt Baldr in gesprek met Cemal, Romy en Beau. Wanneer het groepje het over het zakgeld heeft, vertelt Baldr dat hij in de min staat en weinig te besteden heeft. Maar volgens Cemal is dat deels zijn eigen schuld. Waarom neem je dan ook geen taak op je vraagt hij hem. En vertelt dat Baldr met het doen van de taken een vast bedrag per maand kan verdienen, zodat hij in ieder geval iets te besteden heeft. Baldr laat weten wel interesse te hebben in een taak en Cemal besluit gelijk aan de slag te gaan. Ik ruim altijd het kantoor op maar die taak mag jij wel hebben zegt hij Baldr. De twee mannen gaan direct richting de werkruimte, waar Cemal aan Baldr uitlegt wat precies de bedoeling is. Dat levert je dan 22,50 per maand op voegt hij eraan toe. Al snel wordt besloten dat Baldr de taak van Cemal zal overnemen. Linda, ik neem deze taak van Cemal over vertelt hij dan ook aan haar. Maar kun je me de eerste maand dan wel iets meer geld uitbetalen? Want anders sta ik nog steeds in de min grapt hij daarna. Linda stemt in met het plan van de twee en vanaf nu is Baldr verantwoordelijk voor het kantoor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *