Johan is kwaad omdat hij vindt dat zijn grap is afgepakt

Johan is kwaad omdat hij vindt dat zijn grap is afgepakt

De horror markt is in aantocht en hey wemelt in Utopia dan ook van de angstaanjagende attributen. Johan was van plan om de Demi en Fay  te laten schrikken met een pop maar eerder vanmiddag heeft Jacco deze grap al uitgehaald bij een aantal andere bewoners. Johan is hier niet blij mee, vertelt hij later tegen Baldr. Wel jammer dat mijn grap meteen verneukt wordt zegt hij gefrustreerd. Je moet hier blijkbaar gewoon niks zeggen en het gewoon doen gaat hij verder. Wat later komt ook Jacco bij de twee mannen staan. Als hij vraagt waarom Johan zo gefrustreerd is legt Johan hem uit dat hij de grap had willen uithalen. Het was mijn idee benadrukt Johan. Jouw idee vraagt Jacco verbaasd. Hij is zich van geen kwaad bewust en vertelt Johan dat hij de grap heeft uitgehaald met een pop die hij zojuist zelf heeft gemaakt. Je moet je niet zo druk maken hoor adviseert hij Johan, waarna hij overgaat op de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *