Fay, Romy en Demi willen José en René aan elkaar koppelen

Fay, Romy en Demi willen José en René aan elkaar koppelen

Fay en Demi roepen Romy bij zich in de bistro omdat ze een idee hebben bedacht wat ze met haar willen bespreken. Zodra de vrouwen zitten begint Fay haar verhaal. René en José zijn wel tortelduifjes. Wat nou als wij ze, met zijn drieën, weer bij elkaar brengen? vertelt ze enthousiast. En voegt eraan toe dat José en René gisteren flinke ruzie hadden maar dat ze hoopt ze met haar plan weer bij elkaar te brengen. Wij als the love doctors, gaan dit doen voegt ze eraan toe. Romy reageert super enthousiast op het plan. De drie besluiten de bistro klaar te gaan maken voor hun verrassing. Ze maken de tafels mooi en vragen aan Jacco of hij een nummertje wil zingen, wat hij natuurlijk maar al te graag doet. José en René weten ondertussen van niets. Hoe zullen ze reageren? Dat lees je zo!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *