José en René gaan gezellig op date

José en René gaan gezellig op date

Nadat Demi, Fay en Romy hebben besloten dat ze René en José weer dichter bij elkaar willen brengen na hun ruzie van gisteren besluiten de drie vrouwen de daad bij het woord te voegen. Als ze de bistro klaar hebben gemaakt voor een romantisch diner is het tijd om de twee tortelduifjes zoals de dames ze noemen, naar de locatie te lokken. José is in eerste instantie een beetje achterdochtig. Ik weet niet of dit zo’n goed idee is zegt ze als Fay haar vraagt om mee te komen. Fay weet haar op haar beurt toch te overtuigen en ondertussen krijgt ook Demi René mee naar de bistro. Als de twee ontdekken wat de dames hebben voorbereid kunnen ze er wel om lachen. Fay neemt daarna het woord en vertelt hen waarom ze deze avond hebben georganiseerd. Wat er ook uit komt, geniet er gewoon van zegt ze. Maar wij hebben al lang een relatie grapt José terug. De twee besluiten van de avond te genieten en alles over hen heen te laten komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *