Hoe verliep de date van José en René?

Hoe verliep de date van José en René?

José en René zijn aan het begin van afgelopen avond door Demi, Fay en Romy naar de bistro gelokt voor een date. De twee hebben genoten van een heerlijke maaltijd en kletsen bij kaarslicht over van alles en nog wat. Ondertussen wordt er in de loods nog veel gepraat over de Utopiaanse manieren, een onderwerp dat al veel besproken is. Ook José en René hebben het hierover tijdens hun date. Daarnaast bespreken de twee welke bewoners ze wel en welke bewoners ze niet mogen. Zo heeft René moeite met Chipp en heeft José moeite met de mannen die erg vrouwonvriendelijk zijn.  Ook het gedrag van Johan en de financiën komen ter sprake. Demi, Fay en Romy komen op een bepaald moment even spieken hoe de date verloopt. Op dat moment geven José en René elkaar een dikke knuffel. Ze geven aan dat de ruzie van eerder is uitgepraat en samen praten de twee nog lang door. Geef elkaar een kus roept Fay maar hier geven de de twee geen gehoor aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *