Madilia presenteert haar nieuwe kledinglijn

Madilia presenteert haar nieuwe kledinglijn

Het is alweer een tijdje geleden dat Madilia de schoonheidssalon, heeft opgegeven. Ze kwam erachter dat haar passie toch niet bij het geven van schoonheidsbehandelingen ligt. De afgelopen weken is Madilia daarom druk bezig geweest om te ontdekken waar haar passie dan wel ligt. Met een beetje hulp van Linda heeft dit geleid tot een eigen kledingcollectie en vanavond is de grote opening. Als de bewoners zich in de winkel hebben verzameld neemt Billy het woord. Ze vertelt dat Madilia haar eigen kledinglijn heeft opgezet en vanaf nu een eigen plekje in de winkel heeft onder de naam La Madi. Daarna neemt Madilia het woord. En vertelt welke style bij haar past en dan is het tijd voor de officiële opening. Er klinkt een groot applaus en de bewoners feliciteren Madilia een voor een met een dikke knuffel. Ten slotte wordt er nog geproost, op La Madi natuurlijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:19

    WAAROM moet Billy weer het woord openen, om Madilia aan te kondigen, Madilia kan heus zelf wel vertellen dat ze een nieuwe kledinglijn heeft en de naam van haar winkel/kledinglijn! Billy maakt zichzelf weer belangrijk door zichzelf weer op de voorgrond te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *