Linda gaat vol op Johan stemmen tijdens de volgende stemronde

Linda gaat vol op Johan stemmen tijdens de volgende stemronde

Afgelopen avond zaten Linda en Madilia samen op de vide wat te kletsen. De twee hebben het over het asociale gedrag van hun mede bewoners. Zo stoort Linda zich vreselijk aan het gedrag van Johan. Hij doet het erom voegt ze eraan toe. Madilia is het hiermee eens en adviseert haar geen aandacht aan Johan te schenken.  Doe ik ook niet maar hij krijgt ze alle drie van me antwoordt Linda, doelend op haar stemmen. Dan komt ook nieuweling Baldr ter sprake. Hij heeft inmiddels zijn draai gevonden in Utopia maar de dames hebben toch wat op en aanmerkingen. Hij is wel heel makkelijk met sommige dingen merkt Madilia op. Linda voegt eraan toe dat ze vindt dat hij zelf onrechtvaardig is, ook al zegt hij zelf dat hij slecht tegen onrecht kan. Baldr heeft namelijk toen hij binnenkwam gezegd dat hij vindt dat de hele groep gestraft moet worden als iemand een fout begaat. Nu vrijwel de hele groep een boete van 25 euro heeft gekregen voor het drinken uit de bar na Ladies Night, komt Baldr op deze afspraak terug. De maatregel getroffen door Linda, maakt de hem boos. Iets wat Linda en Madilia totaal niet begrijpen. Dat is toch raar sluit Linda het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *