Billy en Romy beginnen hun dag extra goed met post

Billy en Romy beginnen hun dag extra goed met post

Een nieuwe dag is begonnen en voor twee bewoners begon deze extra goed! Gisteren vertelde Romy blij aan haar mede bewoners dat ze vandaag post verwacht. Ook Billy krijgt vandaag brieven van vrienden en familie. De dames zijn allebei met een grote glimlach uit bed gestapt en maken zich klaar om hun post te bekijken. Cemal heeft ondertussen de brievenbus geleegd en is onderweg naar het penthouse, waar de Romy en Billy samen op het bed  hun post willen lezen. Als Cemal de brieven aan de dames heeft gegeven, loopt hij naar beneden om thee voor ze te zetten. Romy en Billy zijn inmiddels enthousiast begonnen met het lezen van hun post. Er wordt veel gelachen en de brieven doen de twee vriendinnen overduidelijk goed. Het was goede en positieve post. Billy heeft zelfs post van de moeder van Ruud en Bas gehad. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *