Beau en Linda vinden Billy achterbaks

Beau en Linda vinden Billy achterbaks

Terwijl Beau en Linda bezig zijn in de gym komt de integriteit van Billy ter sprake. Het valt Beau op dat Billy regelmatig een idee oppert in de groep maar haar handen er snel van af trekt wanneer de plannen niet verlopen zoals zij had gehoopt. Als voorbeeld bespreken de twee de rechtszaak van Johan. Billy zei destijds tegen Madilia dat ze niet vond dat Johan straf verdiende, terwijl ze tegen Linda zei dat hij op de blaren moet zitten. Hetzelfde deed ze volgens Linda bij de westrijd die ze had verzonnen voor een vrijstelling bij de stemmingen. Bij het opperen van de wedstrijd ging ze goed met Demi en Fay, met het opperen van het voorstel had ze ruzie met de tweeling en bij het terugtrekken had ze het weer bijgelegd met de twee. Dat heeft zij, als je goed gaat opletten best wel heel vaak reageert Linda. En had het eerlijker gevonden als ze transparant was geweest tegenover de mensen met wie ze afspraken had gemaakt. Beau snapt dat men zich kan bedenken maar vindt het belangrijk dat iedereen gewoon eerlijk tegen elkaar is. Dit is ook voor Linda een reden om op de rem te drukken en de volgende keer twee keer na te denken over een voorstel van Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Karel at 12:46

    Hè hè hebben jullie nu eindelijk door wat die zg dame is een gewoon doortrapte leugenaar en oplichtster bla bla als het uit komt en terug trekken als het niet ten goede keert naar haar toe weg met haar anders is Utopia geen lang leven meer op tv

  2. Else at 11:51

    Eindelijk komt er beweging in lijkt het,maar dan nog alleen als ze het in de groep en met Billy bespreken en geen bakzeil halen als Billy weer ontkent, tegensputtert. Want zo schiet het nog niet op. Billy heeft confrontaties nodig. Anders blijft ze zgn. de koningin.

  3. joke gotte at 10:59

    Wordt het dan niet eens tijd om dat is persoonlijk tegen haar te zeggen en niet maar blijven kletesen over haar ben het helemaal met jullie eens maar ze doen allemaal geen mond open tegen Billy dus niet blijven kletsen wat Jose deed is heel goed de waarheid zeggen en niet onder sporten auwehoeren maar zeggen tegen die persoon Linda en Billy dan vindt ik jullie toffe meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *