Beau wil het schelden aanpakken en een vloekpot invoeren

Beau wil het schelden aanpakken en een vloekpot invoeren

De laatste paar dagen zijn de etiquette in Utopia een veel besproken onderwerp. Beau vindt dat het onfatsoenlijke gedrag van de bewoners aangepakt moet worden en wil daarom Linda spreken. Beau heeft namelijk een idee om het gevloek in Utopia te verminderen. Volgens haar moet het zichtbaar gemaakt worden. Iedereen die scheldt of vieze woorden gebruikt, krijgt een boete zegt ze stellig. Voor elk vloekwoord krijgen de bewoners een kleine boete opgelegd en er wordt bijgehouden hoeveel scheldwoorden elke bewoner zegt. Een week lang zal deze vloekpot bijgehouden worden. Na een week wordt er gekeken wie het minst gescholden heeft en deze bewoner zal de inhoud van de vloekpot krijgen als prijs. Linda luistert aandachtig en vindt het een goed idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *