Beau last een spoed centraal in, het communiceren moet anders

Beau last een spoed centraal in, het communiceren moet anders

Het schelden en de seksistische opmerkingen moeten minder. Beau wil een bord in de loods zetten waar alle namen op staan, wanneer er gescholden wordt of een seksistische opmerking wordt gemaakt komt er een streepje achter de naam te staan van die persoon. Dat streepje staat gelijk aan 25 eurocent. Dit wil ze een week volhouden. Degene met de minste streepjes aan het eind van de week krijgt de inhoud van de pot. Het invoeren van deze “vloekpot” wil ze delen met de rest van de groep en dus wordt dit besproken in een spoed centraal. Madilia staat helemaal achter Beau en laat dit na haar zegje dan ook weten. Het gaat om bewustwording, zodat we wat netter met elkaar omgaan benadrukt ze. Johan staat niet open voor het idee en loopt direct weg, haal mijn naam maar van het bord roept hij terwijl hij de loods verlaat. Billy vindt het op haar beurt een goed idee omdat zij in haar post van vanmorgen door haar moeder werd gewezen op haar taalgebruik. Het wordt dus gezien door de buitenwereld reageert Beau. We hebben toch een voorbeeldfunctie benadrukt ze.  Billy denkt wel dat ze hieraan zal moeten wennen, omdat ze altijd moet wennen aan regels die haar opgelegd worden. Fay vindt het een goed initiatief omdat op deze manier Utopia weer geschikt wordt voor mensen van alle leeftijden. De bewoners besluiten dat Chipp en Beau iedereen in de gaten gaan houden en verantwoordelijk zullen zijn voor het zetten van de streepjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *