Johan noemt Utopia een strafkamp

Johan noemt Utopia een strafkamp

Tijdens Beau haar aankondiging van de vloekpot is Johan kwaad weggelopen. Hij was het duidelijk niet met het nieuwe idee eens. Het is geen geheim dat hij niet vies is van scheldwoorden of seksistische opmerkingen. Onderweg naar buiten komt hij René tegen, bij wie hij z’n frustraties uit. Ik word er zo moe van laat hij zuchtend weten. Na het centraal gaat Baldr naar Johan toe. Ook hij krijgt de frustraties van Johan te horen. Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen, echt onbegrijpelijk laat Johan aan Baldr weten. Baldr hoort het allemaal maar aan en reageert er niet echt op. Het lijkt net alsof ik in een strafkamp zit gaat Johan mopperend verder. En benadrukt dat hij hoe dan ook nooit mee zal doen aan deze vloekpot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *