Wat vindt de groep van de invoering van een vloekpot?

Wat vindt de groep van de invoering van een vloekpot?

Beau heeft een vloekpot in het leven geroepen, hoe regeert de rest van de groep hierop?

Terwijl Beau de bewoners uitlegt dat ze een bord wil ophangen waarbij wordt bijgehouden hoeveel iedereen scheldt loopt Johan boos weg. Hij vindt het onzin en is dan ook niet van plan hieraan mee te doen. Ook Baldr is het niet met het idee van Beau eens, ook al gaat hij er niet zo fel tegenin als Johan. Senna denkt op zijn beurt dat het niet mogen schelden weinig invloed op hem zal hebben. Ik bedoel het vaak niet zo benadrukt hij. Toch wil hij zijn best doen om op zijn taalgebruik te letten. Ik vind niet elk idee goed, maar ik zal altijd meewerken voegt hij eraan toe. Linda is juist heel blij met het nieuwe initiatief. Ik denk dat we ons van veel meer dingen bewust worden gaat ze verder. René is het ook met het idee eens maar hij staat niet achter de scheldwoordenlijst die er inmiddels is gemaakt. Volgens hem kunnen sommige woorden echt wel door de beugel. Ik moet toch kunnen schelden of niet? roept hij verbaasd uit. Wat vind jij van het idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *