Billy vindt dat Johan zich moet aanpassen, zo niet dan moet hij maar vertrekken

Billy vindt dat Johan zich moet aanpassen, zo niet dan moet hij maar vertrekken

Dat Johan tijdens het spoed centraal over het schelden in Utopia boos is weggelopen valt bij de ander bewoners niet goed. Na het centraal praten Linda, Madilia en Billy na over de zojuist gemaakte afspraken. De dames vinden het jammer dat Johan niet mee wil doen aan het niet schelden. Als hij niet wil veranderen dan moet hij de consequenties eens gaan accepteren zegt Billy. Hier zijn Linda en Madilia het helemaal mee eens. De dames snappen niet dat Johan wederom is weggelopen en zich niks aantrekt van een gezamenlijke afspraak. Dan moet hij lekker naar huis gaan, want hij leeft hier in een groep gaat Billy verder. En geeft aan dat ze gek is op Johan maar dat het niet allemaal om hem draait. Hij moet zich, volgens haar, net als iedereen aanpassen aan de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 12:05

    Johan moet als niet aangepast persoon het veld maar ruimen.
    En Billy? Nu zij ziet dat Johan haar toch niet seksueel wil bevredigen, mag hij van haar gaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *