Volgens de tweeling maakt Baldr zijn verwachtingen tot nu toe nog niet waar

Volgens de tweeling maakt Baldr zijn verwachtingen tot nu toe nog niet waar

Net zoals Linda, Madilia en Billy vinden ook Romy, Demi en Fay het jammer dat Johan wegliep tijdens het spoed centraal. Maar Johan is niet de enige die hen teleurstelt. Baldr is inmiddels een aantal weken vaste bewoner maar hij maakt zijn verwachtingen tot nu toe nog niet waar volgens de dames. Demi en Fay hebben geconstateerd dat Baldr vooralsnog geen geld verdient. Hij is hier wel maar hij loopt een beetje met iedereen mee zegt Demi. Wat doet hij nou eigenlijk reageert Fay. Dit zet Romy ook aan het denken. Daar hebben jullie wel gelijk in zegt ze dan. Volgens Demi is Baldr ook altijd negatief. De tweeling vertelt dat ze dachten dat Baldr een duidelijke persoonlijkheid had en een echte doorzetter zou zijn. Maar helaas is dit niet het geval volgens Demi en Fay. We hadden veel meer van hem verwacht sluiten de twee af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *