Chipp neemt een nieuwe look aan

Chipp neemt een nieuwe look aan

Nu Beau de vloekpot heeft geïntroduceerd aan de groep en iedereen, behalve Johan met het idee heeft ingestemd, is het tijd om het plan uit te gaan voeren. Chipp heeft zijn hulp aangeboden en met Beau afgesproken dat hij degene zal zijn die de gebruikte scheldwoorden zal turven. Daarom besluit Chipp om zich om te kleden naar zijn nieuwe rol. Vanaf nu zal hij een brave jongeman zijn die niet meer scheldt of seksistische opmerkingen zal maken. Met een stropdas om, zijn haar netjes gekamd en een bril loopt hij richting Beau. Ze kan wel lachen om Chipps nieuwe look en samen besluiten ze dat deze alter ego vanaf nu Constantijn zal heten.Niet veel later besluit Beau hetzelfde te doen en in de caravan doet ze haar haar in een knot en een bril op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *